Asså allt detta som pågår konstant i mitt huvud gör mig galen.. Jag är så förvirrad, trött och irriterad, men det värsta av allt så känner jag sån otorlig skuld, skuld gör hur jag beter mig, skuld för jag är jag, skuld för jag inte är en bättre människa, skuld för att vara någon fru, mamma, syster, dotter och allt där i mellan, säger sker jag ångrar, gör saker som jag ångrar, vill avsluta mitt äktenskap för min patners skull för all skuld och ångest över allt han får gå igenom med mig, tänk om jag gör han dålig?.. 

Allt jag känner inför maten, ja över att vara jag.. 

Hur tar man sig igenom allt detta när det känns som man går igenom allt själv, att inte omgivningen förstår alla mina känslor, frustration, ångest, trötthet och allt där i mellan,vara en bra mamma, städa, tvätta, hålla barnen sysselsätta, laga mat, jobba, handla och hålla barnen rena, frustrationen av att jag måste göra allt på litt sätt, mitt behov av att hålla rent. 

Snälla bara skjut mig 🔫 hur kan man ens orka med allt detta? Värsta av allt är denna ångest över stt råka göra fel och bara försvinna. 

Men att få skriva allt här, vara kräkas ut allt skit gör det så mycket lättare inombords, lätta hjärtat när inte huvudet orkar med.